uvařila 21. 2. 2016 19:46
Připravenou zeleninu promícháme s nastrouhanou kůrou.Kousky králíka osmažíme v pánvi.Na dno hrnce dáme polovinu zeleniny a osmažené kousky králíka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2016 19:46
Připravenou zeleninu promícháme s nastrouhanou kůrou.Kousky králíka osmažíme v pánvi.Na dno hrnce dáme polovinu zeleniny a osmažené kousky králíka
nohy přední králičí, hřbet králičí, cibule, mrkev, celer, máslo, olej, šťáva citronová, kůra citronová, sůl, pepř mletý, voda, smetana sladká
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Uklidnit ho dokázalo jen jídlo. Schizofrenik Rudolf II. týral sloužící, salcburské noky ale miloval
Holka u plotny radí: Z jednoho těsta uděláte 6 druhů cukroví od čoko koleček po ořechové dortíčky. Necelé kilo vyjde na 150 Kč