uvařila 5. 11. 2023 17:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 11. 2023 17:20
brambory, mrkev, šunka, slanina, směs zeleninová, hořčice, česnek, těstoviny, pepř bílý, pažitka, kotleta, řízky stehenní, olej, sůl, strouhanka, vejce, sádlo
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Pečeme s Ivou: Podmáslové vdolečky mohou být lehký sladký oběd nebo zajímavý letní moučník. Záleží jen na vás
Dokonalou chuť pravého vídeňského řízku zajistí správné naklepání, hrubší strouhanka i krátké smažení
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!