uvařila 31. 1. 2011 14:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 1. 2011 14:47
droždí sušené, voda, mouka hladká, mouka celozrnná, sůl, semínka sezamová, mléko
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Slezské stryky: Nejlevnější bramborové placky jsou krásně křupavé, stačí na ně jen dvě ingrediece a zvládne je i začátečník
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad
Buchtičky se šodó byly dřív luxusním dezertem. Víte, proč se jim říká dukátové?