uvařila 2. 8. 2013 01:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 8. 2013 01:15
maso kuřecí mleté, cibule, česnek, pasta harissa, strouhanka, paprika sušená uzená, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, petrželka hladkolistá, koriandr čerstvý, sůl mořská, pepř drcený, máslo, pečivo, rajče, cibule červená, salát římský, okurky sterilované, pasta harissa, protlak rajčatový, olej olivový, cibule, koriandr čerstvý, pepř drcený, sůl, pasta sezamová, citron, petrželka hladkolistá, sůl
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Polenta e osei: Italský dezert z piškotového těsta s jemným máslovým krémem a zdobený marcipánem je vláčný a chutná božsky
Polévka z pečeného česneku a červené řepy je podzimní životabudič. S vařeným vejcem navíc hravě nahradí hlavní jídlo
Kuchař radí, jak probudit smysly po nemoci. Pomůže chilli, citron i parmazán