Kuřecí burger podle Aishy
Recept ještě nebyl hodnocenNa lžičce másla lehce orestujeme drobně pokrájenou cibuli (nesmí změnit barvu), přidáme posekaný česnek, nové koření, římský kmín, uzenou papriku a necháme rozvonět…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 554 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 1,60 g |
– nenasycené | 8,40 g |
–– mononenasycené | 7,20 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na lžičce másla lehce orestujeme drobně pokrájenou cibuli (nesmí změnit barvu), přidáme posekaný česnek, nové koření, římský kmín, uzenou papriku a necháme rozvonět…
Na lžičce másla lehce orestujeme drobně pokrájenou cibuli (nesmí změnit barvu), přidáme posekaný česnek, nové koření, římský kmín, uzenou papriku a necháme rozvonět…
Očištěné maso nakrájíme na velikost soust, dáme do misky, zakápneme olejem, opepříme, mírně osolíme a promícháme. Na stejné kousky nakrájíme očištěná játra, dáme do…
Čočku zalijeme vývarem, přivedeme k varu a 20 minut vaříme (voda by měla být téměř všechna vyvařena, čočka kašovité konzistence). Poté odstavíme, přisypeme bulgur,…
Mlete maso smichame s drobne pokrajenou cibuli, petrzelkou a koriandrem, novym korenim a skorici, rajskym protlakem a harissou, osolime, opeprime a rukou vse poradne…
Kuřecí játra si umyjeme a nakrájíme. Bílou cibulku si osmahneme na oleji, přidáme játra, necháme zatáhnout. Přidáme Harissu, tabasko, snížíme teplotu a restujeme asi 10…
Na olivovem oleji nechame provonet nadrobno nakrajeny cesnek, pridame rajsky protlak, harissu a promichame. Prisypeme na kolecka nastrouhanou mrkev, rimsky kmin, sul,…
Bulgur zalijeme horkym vyvarem, prikryjeme, nechame vstrebat tekutinu a pote vychladnout. Syrovy kvetak rozdelime na ruzicky, vlozime do food procesoru a rozmixujeme.…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Pečeme s Ivou: Světlé a nadýchané pšenično-žitné bagety, které si zamilujete na první zakousnutí
Do přírody pro jedlé suroviny: Expertka Jana Vlková radí, jak využít sedmikrásky do salátu a kopřivy do slaných muffinů
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno