uvařila 20. 1. 2020 16:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2020 16:11
olej, cibule, prsa kuřecí, nesolené arašídy, paprika čerstvá červená, lusky fazolové, pórek, mouka hladká, sůl, koření kari, koření na kuře, bazalka čerstvá, omáčka sojová, víno, vývar
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Bao buns aneb Kynuté čínské „knedlíky“ s pikantní grilovanou panenkou. Plní se až po uvaření a těsto se předtím potírá olejem
Frankfurtská polévka s fazolemi: Důležitý je kvalitní párek a díky fazolím bude tradiční přesnídávková polévka ještě vydatnější
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny