uvařila 24. 1. 2021 18:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 1. 2021 18:08
mouka hladká, mouka polohrubá, cukr krupice, mléko, droždí, vejce, máslo, kůra citronová, sůl, olej, smetana kysaná, šlehačka, marmeláda rybízová, povidla švestková
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Velikonoční perníčky: Aby byly ihned krásně měkké a vláčné, část medu je lepší nahradit cukrem a těsto správně vyválet