uvařil 28. 9. 2009 15:41
a šup s ním do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 9. 2009 15:41
a šup s ním do trouby
mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, droždí, olej, žloutek, sůl, cukr, cukr vanilkový, hruška, cukr, povidla švestková, badyán, skořice, koření hřebíček, šťáva citronová, rum, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, rum
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Kosmické menu: Astronauti cestou na Měsíc jedli hovězí se zeleninou, krevetový koktejl a popíjeli i u nás populární džus v prášku
Knäckebrot vznikl jako "chleba pro chudé". Je základní potravina dietářů opravdu dietní?