uvařila 27. 10. 2012 15:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 10. 2012 15:59
mouka hladká, mouka polohrubá, olej, mléko, cukr, vejce, prášek do pečiva, tresť rumová, cukr vanilkový, voda, káva rozpustná, cukr, pudink bez vaření, smetana ke šlehání, cukr moučkový, mléko, čokoláda
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Šéfkuchař a porotce MasterChefa Přemek Forejt v dětství miloval krupicovou kaši a tučné maso schovával pod stůl
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Dovolená pro vaše chuťové pohárky: Udělejte si domácí croissanty jako z francouzské pekárny