uvařil 8. 2. 2014 11:38
Masopustní talíř s kysaným zelím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 2. 2014 11:38
Masopustní talíř s kysaným zelím
bůček uzený, jitrnice, jelito, mrkev, zelí kysané, brambory, jablko, sádlo vepřové, cibule, pepř, sůl, cukr
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Coco Chanel věřila, že víno a kaviár ji udrží věčně mladou. Ujížděla na horké čokoládě a občas si dala francouzskou cibulovou polévku
Celé Česko peče v nejlepší formě
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky