Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masopustní talíř s kysaným zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

8. 2. 2014 11:38

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 520 kJ / 1 797 kcal
Bílkoviny75,60 g
Tuky149,22 g
Vláknina7,55 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 4,35 g
Sůl10,10 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

.... já jsem si uzené uvařil den předem a podával jak je vidno studené :))) Mohu jen sdělit- ... nebe v hubě :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

maukycz

14. 2. 2021 11:40

Bože, až mi vhrkly slzy do očí...a sliny hrozí opustit cestou necestou dutinu ústní :-D

Odeta Wollmanova

22. 2. 2020 19:47

U nás by to s knedlou nikomu nejelo, ale jelita a tuřanské zelí děláme taky. Tuřanské zelí naštěstí prodává zelinář u nás na sídlišti a nemusím kupovat ty marketové rozbředliny. Dobrý recept na fašank.:yes:

zuzun

10. 2. 2014 23:19

Veru: no presne, :-D tady vsechno co je u nas normalni tady je (skoro) zakazane zakonem a naopak:-/ nejvyssi cas tahnout domu:-D:-D

Anna Kocikova

10. 2. 2014 19:30

Jéé,Otí,tohle mi nějak uteklo:-8takové dobrůtky také můžu,ale dávám si bacha;-)To víš,linie:-D:-D
Máš to moc hezké a i to uzené,to je krása:-p:-K:yes:

Veronika.Hrozna

10. 2. 2014 09:05

zuzun: Londýn není město,kde by zabíjačka byla v každém druhém domě. :-D
Jak necivilizované prostředí to je !:-D

zuzun

9. 2. 2014 22:53

Veronika: jsem v Londyne, ale nejen to. Od doby co mi bylo 8 a babicka z Cech umrela, jsem zadnou zabijacku nevidela. Vlastne jednou, to my bylo asi 10, poradala jednu teta. Od te doby, kdyz nekdo u nas doma chtel jelito, nebo tlacenku tak jsme to museli kupovat, no domaci to rozhodne neni:no:

sedlakantonin

9. 2. 2014 18:16

jestli to bude tak dobré jak to vypadá,dávám::yes::-p

Veronika.Hrozna

8. 2. 2014 20:58

zuzun: Jak to ? Jste v cizině ???:-O
Omlouvám se, až teď jsem klikla na profil!

zuzun

8. 2. 2014 20:56

Jelito jsem nevidela od detstvi!:-O je to bomba! Bod:yes:

maiva

8. 2. 2014 20:30

Přímo parádní porce:-O:-p+:yes:

Kadlik

8. 2. 2014 19:45

Tuřanské zelí je pořád pojem!!! I když si dělám vlastní, snažím se, aby se mu vyrovnalo! Posílám boda...:yes:

Veronika.Hrozna

8. 2. 2014 18:54

Teroristo ! Zveřejňovaní takových fotek ,by mělo být zakázáno zákonem!:-D:yes:

mlsoun

8. 2. 2014 16:26

Colombo,Colombo,ty mě budeš mít na svědomí:-D.taková dobrota:-p:-p.to je pro všechny,co mají bodovou dietu,že.

AniCiz

8. 2. 2014 15:31

:yes:no to je něco..:-*:-K:-K:-K:-K

zizala

8. 2. 2014 12:53

Och, ježkovy voči, ten detail toho jelítka... uáááá :-p:-p:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jelito se zelim brambory s kysaným zelím jelita se zelim masopustní recepty jelito se kysaným zelím kysane zelí k jitrnici bucek s brambory a zelím dieta s kysaným zelím dieta s kysaným zelím jelito na zelí masopustní recepty zelníky recepty s kysaným zelím knedlik ze kysaným zelím s jelitem jelita se kysaným zelím jelito na grilu jelito v mikrovlnky masopustní bůčky sýrové kysané zelí k jitrnici jak rozpéct jelita kysané zelí recepty

Suroviny: bůček uzený, jitrnice, jelito, mrkev, zelí kysané, brambory, jablko, sádlo vepřové, cibule, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Masopustní talíř s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4wn7