uvařil 8. 4. 2011 18:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 4. 2011 18:54
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, smetana ke šlehání, tvaroh plnotučný, cukr moučkový, ztužovač želatinový, potravinářské barvivo zelené, čaj mátový, čokoláda
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Odbornice na výživu Margit Slimáková radí: Hlad skvěle zaženou vajíčka i obyčejný tvaroh, s těmito potravinami kila poletí dolů
Nejlepší polévky v Praze: Kam na dýňový krém, kam na kyselo a kde dělají skvělý boršč?
Pět výborných jídel z kopřiv: Polévka s pohankou zasytí a šťavnatá masová roláda s kopřivovou náplní překvapí i labužníky