uvařil 7. 2. 2024 11:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 2. 2024 11:26
brambory, mouka polohrubá, vejce, sůl, brynza, smetana sladká, slanina
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Krkovice na houbách a česneku: Šťavnaté maso má výraznou chuť díky houbám, sekanému česneku a správné směsi koření
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit