uvařila 16. 9. 2009 20:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 9. 2009 20:09
stehno krůtí, slanina anglická vcelku, cibule šalotka, jablko zelené, víno bílé suché, vývar, smetana ke šlehání, mouka hladká, máslo, olej, pepř, sůl
Přidáno před 43 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami