uvařil 23. 3. 2012 22:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 3. 2012 22:18
švestky, cukr krystal, cukr vanilkový, máslo, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr vanilkový, rum, cukr krupice
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 21. 5. 2024 12:56
Přidáno 21. 5. 2024 11:25
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Retro cukroví: Sandokanovy oči ze tří vrstev, domácí čokoláda ve formičkách nebo falešné Ferrero Rocher přijdou k chuti i dnes
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť