uvařila 30. 11. 2019 16:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 11. 2019 16:19
kližka hovězí s morkovou kostí, cibule, mrkev, celer, nať petrželová, víno bílé, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej, máslo
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Domácí kompostování: Jak i v paneláku vytvořit pomocí vermikompostéru "žížalí čaj", parádní hnojivo pro květiny i zeleninu
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra