uvařila 24. 2. 2024 22:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2024 22:31
brambory typ c, žloutek, mléko plnotučné, smetana ke šlehání, parmazán, máslo, sůl, pepř mletý, maso jehněčí, vývar kuřecí, olej olivový, cibule, mrkev, hrášek mražený, celer řapíkatý, pasta rajčatová, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, česnek, sůl, pepř mletý
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Jahodové hrudky s jogurtem zalité čokoládou jsou rychle hotové. Na ledový hit Tik Toku stačí jen pár ingrediencí a dost místa v mrazáku
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“
Jídelní rozmary slavných: W. A. Mozart začínal den horkou čokoládou a miloval smažené játrové knedlíčky podle tohoto receptu