uvařila 16. 1. 2016 16:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 1. 2016 16:36
krk hovězí, cibule, zelenina kořenová, celer, sádlo, hořčice dijonská, víno červené, vývar, paprika čerstvá červená, koření nové koření, chilli, pepř, brambory, celer, smetana, máslo, libeček čerstvý, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 28. 5. 2024 08:00
Reportáž ze školní jídelny, kde mají salátové bary a pečou si vlastní chleba. Nástupní plat kuchaře byl přitom 18 000 hrubého
Pivo v misce nebo pečená toulavá kočka: Středověký jídelníček chudých byl noční můra
Jak správně uvařit luštěniny, aby nenadýmaly? Pomůžou (nejen) bylinky!