Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libeček čerstvý - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 236 kJ / 295 kcal
Bílkoviny20,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky4,67 g
– nasycené0,67 g
– nenasycené3,33 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 67 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,33 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Sedlácká bída Videorecept

Sedlácká bída

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduché recepty z pár surovin nikdy nezklamou. Obzvlášť pokud se jedná o klasické a poctivé recepty našich babiček. Pár brambor, hrst těstovin, výborné zelí a chutné…

jahoda

50 min

Rychlý guláš z párků

Rychlý guláš z párků

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V kastrolu rozpustíme sádlo, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky česnek.Přidáme papriku, osmažíme (pozor na připálení) a vsypeme na kolečka nakrájený párek,…

spagetka

25 min

Gulášovka z mletého

Gulášovka z mletého

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli nakrájíme na drobno, zpěníme na oleji, přidáme mleté maso, prolisovaný česnek, sladkou papriku, gulášové koření a osmahneme.Podlijeme vývarem, přidáme nasekaný…

Bramboračka s houbami II

Bramboračka s houbami II

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Petržel, celer, mrkev a ředkvičky očistíme a nakrájíme na kousky. Vše dáme do hlubokého hrnce, přidáme oloupaný česnek, sůl,…

Játra"cibulajdy"

Játra"cibulajdy"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zapneme si troubu na předehřátí. Játra opláchneme, osušíme, nakrájíme na 2cm plátky a lehce poprášíme pepřem. Očištěné brambory nakrájíme na cca 3-4cm kolečka, cibuli…

Anna Kocikova

55 min

Zeleninový vývar s rýží

Zeleninový vývar s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V hlubokém hrnci dáme ve vodě vařit nahrubo nakrájenou oškrábanou zeleninu spolu se všemi ingredienci na vývar a necháme dobře provařit.Po uvaření vývar přelijeme,…

Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem

Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dala jsem si rozehřát troubu na 180°C. Pstruha jsem si hlavně z vnitřní strany nasolila, ale samozřejmě i z vnější, a dala dovnitř trošku nasekaných bylinek (není to…

Amur zapečený s brambory a slaninou

Amur zapečený s brambory a slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Amura naporcujeme(obdobný recept může být i se sumcem) osolíme a opepříme. Brambory oškrábeme a nakrájíme. Poté klademe do vymazaného pekáče(můžeme udělat i jednotlivé…

Kotlíková polévka

Kotlíková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Z hovězího masa, cibule, koření a bujonových kostek uvaříme vývar. Maso vyjmeme, vývar scedíme. Na sádle orestujeme cibuli nakrájenou na kostičky. Mrkev, celer,…

1 2

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům