Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 165 min Doba přípravy: 165 min

165 min (165 min příprava)

16. 1. 2016 17:36

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 866 kJ / 2 836 kcal
Bílkoviny198,86 g
Tuky167,44 g
Vláknina63,65 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,20 g
Sacharidy72,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

13. 5. 2023 22:55

Pane jo, jsem nadšená. 👌 Moc jsme si pochutnali… 😋 Děkuji a krásné dny přeji. 😊

Dana61

19. 1. 2016 11:10

joj to je božský pohled na úžasnou dobrotu:yes::-D

mysulka mysulka

18. 1. 2016 17:30

Moc pěkné:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 1. 2016 21:07

t.omis: i já:-D Jak píše t.omis, za tohle bys zasloužila bodů víc!! Co naplat, můžeš dostat jen jeden;-)

t.omis

16. 1. 2016 20:57

Nejraději bych dal 100bodů, ale bohužel jde jen jeden. Hovězí krk, skoro doposud neznámé, je luxusní a dokonce jsem z něj udělal i steak a prostě byl výborný. Hlavní je, že je i cenově dostupný. Měl bych strach koupit maso za 600,-/1kg a pak experimentovat.

mika59 mika59

16. 1. 2016 18:29

Bibinka: Jo jasně:-O děkuji za upozornění i za komentář. ;-):-K:-K

Bibinka Bibinka

16. 1. 2016 18:23

Miko59, nemáš chybičku ve třetím řádku ingrediencí? máš napsáno kořenovou cibuli, nemá tam být kořenovou zeleninu, protože u toho máš mrkev, petržel a celer? Je to jen malá chybka, tak na to jukni, třeba si to já vysvětluji špatně;-)Jinak 3.bod, vypadá to dobře a dobré to bude:yes:

hosta hosta

16. 1. 2016 17:43

Líbí se mi to - hovězí na víně dělávám dost často, většinou mi ale dvě deci vína nestačí;-):yes:

spagetka spagetka

16. 1. 2016 17:40

Dělám hodně podobně, tady to je velmi variabilní recept a krček dobré masíčko ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí krk recepty hovězí krk pečený hovězí krk hovězí krček hovezi krk recept hovězí krk příprava hovězí krk na zelenině hovězí krk cena jak pripravit hovězí krk pečený krček hovězí krk pečený na zelenině recepty z hovězího krku hovězí krk na z celeru květákovo celerové pyré recept na hovězí krk recepty na hovězí krk hovězí veverka recept jak připravit hovězí krk recepty hovězí krk s bramborovou kaší hovězí krk top recepty

Suroviny: krk hovězí, cibule, zelenina kořenová, celer, sádlo, hořčice dijonská, víno červené, vývar, paprika čerstvá červená, koření nové koření, chilli, pepř, brambory, celer, smetana, máslo, libeček čerstvý, sůl

TopRecepty.cz

Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mx43