Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
medmic uvařil 3. 10. 2014 17:55 Kuřecí prsty se zeleninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Rozložená hmota před mražením Okomentovat
medmic uvařil 3. 10. 2014 17:55 Kuřecí prsty se zeleninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Usmažené kuřecí prsty Okomentovat
Staročeská sakrajda: Perníkový závin voní po povidlech a oříšcích a nakrájený se dá využít i jako výborné cukroví
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes