uvařila 22. 1. 2011 11:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 1. 2011 11:00
mouka polohrubá, mouka hladká, cukr, prášek do pečiva, prášek do perníku, kakao, mléko, med, olej, vejce
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Historie preclíků: Původně měly připomínat ruce sepjaté k modlitbě. Dnes se podávají k pivu!
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou
Je libo věneček, nebo rakvičku? Sladká retro vzpomínka na klasické české zákusky