uvařila 20. 1. 2012 21:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 1. 2012 21:38
mouka polohrubá, vejce, sůl, cukr krystal, pečící papír, smetana zakysaná, jogurt, šlehačka, cukr, ztužovač želatinový, smetana zakysaná, jahody, šlehačka, cukr moučkový, ztužovač želatinový, želatina, pudink, voda, zdobení čokoládové
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr
Mleté masové kuličky v rajčatové omáčce: Prorostlejší maso dodá šťavnatost, typickou chuť omáčce pak špetka skořice