uvařila 10. 7. 2015 12:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2015 12:01
voda, olej, mouka hladká, mouka celozrnna pšeničná, sůl, droždí čerstvé, pohanka, česnek, cibule, slanina anglická, rajče loupané, sůl, olej
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Jak upravit václavky? Vařte je alespoň 20 minut a připravte si z nich pikantní guláš, falešnou dršťkovku nebo je naložte
Vánoce za starých časů: Když se kapr dělal na černo a místo salátu se jedla pučálka
Královské chutě: Karel IV. měl rád dušené veverky a kaše s medem. Jídlo si nabíral speciálním způsobem