uvařila 25. 2. 2011 12:52
usmažené a voňavé uzlíky už postupně sypané skoř.cukrem,položené na papír.utěrce,aby z nich okapal přebytečný olej
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 2. 2011 12:52
usmažené a voňavé uzlíky už postupně sypané skoř.cukrem,položené na papír.utěrce,aby z nich okapal přebytečný olej
mouka polohrubá, mléko, droždí, cukr písek, žloutek, máslo, sůl, olej, cukr skořice
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Jak na nejlepší slovenské halušky: Tohle si při přípravě pohlídejte, pak budou dokonalé
Jak Napoleon živil své vojáky? Museli si vystačit s přídělem tvrdých sucharů, octem a pálenkou
Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář