uvařila 31. 10. 2019 17:13
Omáčka po přilití šlehačky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 10. 2019 17:13
Omáčka po přilití šlehačky
mrkev, celer, cibule, petržel, jalovec, koření nové koření, pepř, sůl, máslo, maso hovězí, špek, smetana na vaření
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Sterilovaná mrkev ve sladkokyselém nálevu: Skvěle dochutí maso nebo saláty, chuťově ozvláštní polévky, přitom ji snadno připravíte
Jana z pořadu Peče celá země: Touhle bábovkou okouzlila porotu a takhle jí to sluší na farmě. Podívejte se!
Guláš s houbami bude kvalitní díky těmto postupům a proměníte ho různými druhy hub