Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
prostechlap uvařil 11. 11. 2015 16:30 Vepřová krkovička připravená na woku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
prostechlap uvařil 11. 11. 2015 16:30 Vepřová krkovička připravená na woku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
prostechlap uvařil 11. 11. 2015 16:30 Vepřová krkovička připravená na woku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Hitem internetu je tenhle zvláštní smažený párek "v rohlíku", který rohlíkem vůbec není. Připravuje se snadno a chutná božsky!
Jak na perfektní kuřecí roládu jako podle MasterChefa? Šťavnatost zajistí máslo i správná náplň, třeba s vejci a houbami