uvařila 13. 6. 2018 11:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 6. 2018 11:45
uvařila 13. 6. 2018 11:45
Do šťávy si přidávám i jiné bylinky jako například levanduli a nebo usušené květy bezu.
uvařila 13. 6. 2018 11:32
uvařila 13. 6. 2018 11:32
uvařila 13. 6. 2018 11:19
uvařila 13. 6. 2018 11:19
uvařila 12. 6. 2018 16:45
uvařila 12. 6. 2018 16:45
uvařila 11. 6. 2018 10:26
Připravené a nakrájené bylinky.
uvařila 11. 6. 2018 10:26
Nakrájená zelenina.
uvařila 11. 6. 2018 10:26
Čerstvě sklizená zeleninka a bylinky. ????????????????????????
uvařila 11. 6. 2018 10:26
Jak jsem napsala i v poznámce, dochutila jsem si to ještě přidáním čerstvých bylin. (V mém případě řeřichou)
uvařila 7. 5. 2018 09:09
uvařila 7. 5. 2018 09:09
uvařila 7. 5. 2018 08:54
uvařila 7. 5. 2018 08:54
uvařila 4. 5. 2018 11:58
Letos byly pampelišky opravdu plné pylu a tak se nám podepsal i v medu, kde zůstal takový \"cucek\", ale po rozmíchání je výtečný.
uvařila 22. 2. 2018 23:56
Akorát se mi dneska pampušky nějak zcelily, ale na jejich chuti to vůbec není poznat. ????
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
10 jídel, která zvládnete levou zadní: Menu od polévky až po dezert nejen pro začátečníky
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Kuře pečené na kysaném zelí: Chutná jako kachna, není ale tak tučné a připravit ho snadno zvládne i začátečník