uvařila 16. 1. 2011 20:56
Dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 1. 2011 20:56
Dobrou chuť
kýta vepřová, slanina, celer, petržel, mrkev, cibule, škrob kukuřičný, šťáva citronová, víno červené, sůl, jalovec, tymián, koření nové koření, pepř, zázvor mletý, olej slunečnicový
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Co dělat, když se v kuchyni říznete nebo spálíte? Pomoci může česnek, citron i vanilka
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Čertovské kotlety: Maso naložené předem v oleji a koření zůstane báječně křehké, pálivá paprika dodá pikantní říz