Nejlepší recept na rybí filé zapečené se sýrem: Záleží na druhu ryby i na pořadí přidání jednotlivých surovin
Voňavé a křupavé řízky z bedly bez smažení a složitého postupu. O perfektní chuť se postará trouba a zajímavý trojobal
Jak na nejsnazší houbovou polévku se zeleninou: Voní lesem a kmínem a přípravu zvládne i kuchař amatér
varilamyskakasicku uvařila 28. 10. 2012 16:46 Vepřové kostky - á la moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny 0 0 Okomentovat
Vepřové maso Vepřové kostky - á la moravský vrabec, se zelím a knedlíkem z řapíku a slaniny varilamyskakasicku 100 min
Pět nejlepších podzimních polévek: Vydatná dršťková nebo frankfurtská s párkem zasytí i velké jedlíky, zelňačka voní klobáskami
Ztracená vejce podle šéfkuchaře Romana Pauluse: Díky fintě s vidličkou se vám odteď už vždycky povedou