uvařila 14. 7. 2012 19:23
Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 7. 2012 19:23
Vypečené fazolkové kuře na slanině s adžikou
kuřecí stehenní řízky, slanina gazdovská, cibule, česnek, fazolky mražené, olej, koření, kopr, vývar kuřecí, sůl
Přidáno před 50 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Pečeme s Ivou: Lněný chléb ze dvou druhů mouky potěší rodinu i návštěvy. Na přípravu je navíc snadný!
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc
Což takhle dát si mangold? Ochutnejte netradiční slaný koláč nebo mangoldové rizoto