uvařil 18. 4. 2022 12:33
Těsto vložené do remosky na pečicí papír a stlačené. Pak jsem ho ještě nechal 40 minut kynout.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2022 12:33
Těsto vložené do remosky na pečicí papír a stlačené. Pak jsem ho ještě nechal 40 minut kynout.
voda, cukr, sůl, ocet, kmín celý, mouka žitná chlebová, mouka hladká, droždí
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Vojáci Alexandra Velikého vyhrávali bitvy i díky stravě: Základem jejich jídelníčku byly kaše, ovoce, sušené maso i pečení šneci
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí
Restované ředkvičky jsou báječnou přílohou. Při přípravě je třeba dodržovat správný postup, aby si zachovaly svou typickou chuť