uvařil 18. 4. 2022 12:33
Po 40 minutách. Můžeme remosku zapnout.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2022 12:33
Po 40 minutách. Můžeme remosku zapnout.
voda, cukr, sůl, ocet, kmín celý, mouka žitná chlebová, mouka hladká, droždí
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Chutě známých politiků: Donald Trump má rád sekanou v housce a McDonald's