uvařil 21. 11. 2022 23:08
Navrchu je opečená slanina na proužky, cca 4 mniuty na pánvi.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 11. 2022 23:08
Navrchu je opečená slanina na proužky, cca 4 mniuty na pánvi.
uvařil 21. 11. 2022 23:08
Po 70 minutách v remosce.
uvařil 12. 8. 2022 20:56
uvařil 12. 8. 2022 20:55
uvařil 27. 4. 2022 22:41
Na řezu
uvařil 27. 4. 2022 22:41
Před pečením
uvařil 27. 4. 2022 22:37
Tenhle chleba nekynul v remosce, ale v ošatce (průměr 19 cm).
uvařil 18. 4. 2022 12:33
Hotovo.
uvařil 18. 4. 2022 12:33
Upečeno. Cca 43 minut.
uvařil 18. 4. 2022 12:33
Po 40 minutách. Můžeme remosku zapnout.
uvařil 18. 4. 2022 12:33
Těsto vložené do remosky na pečicí papír a stlačené. Pak jsem ho ještě nechal 40 minut kynout.
uvařil 29. 3. 2022 18:37
Pět minut to nesmažte, to je příliš. ;-)
uvařil 28. 4. 2021 16:54
uvařil 4. 5. 2018 23:36
Po přidání vajíček do pánve je netrapte, maximálně 20 vteřin, zbytkové teplo bohatě stačí. Nevysušíte to.
uvařil 19. 5. 2017 21:16
uvařil 20. 10. 2015 15:51
Bezvadné, rychlé.
uvařil 19. 10. 2015 10:16
Panenku jsem rozdělil na tři kusy, rychle zatáhl na pánvi a pak šla do žhavé remosky na cca 10 minut, mám ji rád růžovou. Remoska je ekvivalent trouby na 180 stupňů.
uvařil 30. 8. 2015 18:21
Holandský řízek s brambory dle pana Cuketky - http://www.cuketka.cz/1628/
uvařil 30. 8. 2015 15:40
Holandský řízek, naschvál udělaný z hovězího masa. Jde to.
uvařil 26. 5. 2015 20:27
uvařil 14. 5. 2015 16:20
Jen jsem nedal kečup.
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Tradiční gruzínské chačapuri: Placky, plněné sýrem, se staly rovnou národním pokrmem. Víte, jak na ně?
Jak na pečený dezert Aljaška se zmrzlinou? Tajemství úspěchu tkví ve správně vyšlehaném sněhu, pak je výsledek dokonalý
Na štíhlý pas platí pták! 3 snadné a chutné recepty z krůtího masa, díky kterým zhubnete