Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Ivana79 uvařila 3. 10. 2013 13:29 Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel 0 0 Okomentovat
Kulajda jako od maminky: K dokonalé chuti nesmí chybět dostatek voňavých hub, hustá smetana a výrazný kopr
Instantní káva může chutnat luxusně: Důležitá je správná teplota vody, použít lze mořská sůl a pomůže i mikrovlnka