Pavlišovský řízek s knedlíkem a se zelím: Tradiční specialita s netradiční přílohou chutná překvapivě skvěle
Jamaican ginger cake: Pikantní verze perníku má výraznou chuť a vůni po zázvoru a vláčnost mu dodává jedna důležitá ingredience
Jak připravit dokonalou holandskou omáčku? Fantastickou chuť a sametově hebkou konzistenci zaručí správné šlehání másla
Retro vepřenky podle normy ČSN: Takové mívali kdysi v automatu Koruna a šťavnaté byly díky malému fíglu s ledovou vodou
12 foto Jak na šneky se zelím podle Josefa Maršálka? Nesmí chybět sádlo se škvarky a k naprosté dokonalosti je dovede trik s černým pivem
Nejlepší způsoby, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou, ale nespadnou a ani se nespálí
Jak na pravé liptovské pirohy? Dokonalé spojení bramborového těsta, brynzové náplně a vypečené slaniny chutná fantasticky
Dokonalá domácí pařížská šlehačka: Pro přípravu stačí jen dvě suroviny, jeden krok se však nesmí podcenit
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Jak na originální maďarské langoše? Recept je snadný, jen je potřeba těsto před smažením správně vytvarovat
6 foto Historie a lidé kolem pražské kavárny Slavia: Na absintu si tady pochutnával Seifert, na kafe sem chodili i Werich a Horníček
5 foto Jak na výbornou pampeliškovou kávu: Z pražených kořenů ochucená kořením chutná skvěle, říká bylinkářka Linda
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Crack pie: Aby máslem vonící kultovní koláč z amerického Milkbaru byl správně lepkavý a vláčný, je nutné dodržet jeden zásadní trik
7 foto Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Slovenský nudlkoch aneb Nudle zapečené s povidly a ořechy mají křupavou kůrčičku a chutnají fantasticky
K anglickému čaji se podávají scones: Tyhle nadýchané křehké koláčky s hustou smetanou a sladkým džemem připravíte snadno
Reese's Peanut Butter Cups: Na legendární americkou čokoládovou cukrovinku potřebujete jen 4 suroviny, výsledek je božský
Pampeliškový med krok za krokem: Zvládnete ho levou zadní, důležité je nasbírat správné květy, pak už stačí jen cukr
Právě frčí pop-up restaurace: Kulinářské speciality ochutnáte v galerii, na hřišti i u sousedů na zahradě. Co pro to udělat?
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník