Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Jak na originální maďarské langoše? Recept je snadný, jen je potřeba těsto před smažením správně vytvarovat
6 foto Historie a lidé kolem pražské kavárny Slavia: Na absintu si tady pochutnával Seifert, na kafe sem chodili i Werich a Horníček
5 foto Jak na výbornou pampeliškovou kávu: Z pražených kořenů ochucená kořením chutná skvěle, říká bylinkářka Linda
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Crack pie: Aby máslem vonící kultovní koláč z amerického Milkbaru byl správně lepkavý a vláčný, je nutné dodržet jeden zásadní trik
7 foto Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Slovenský nudlkoch aneb Nudle zapečené s povidly a ořechy mají křupavou kůrčičku a chutnají fantasticky
K anglickému čaji se podávají scones: Tyhle nadýchané křehké koláčky s hustou smetanou a sladkým džemem připravíte snadno
Reese's Peanut Butter Cups: Na legendární americkou čokoládovou cukrovinku potřebujete jen 4 suroviny, výsledek je božský
Pampeliškový med krok za krokem: Zvládnete ho levou zadní, důležité je nasbírat správné květy, pak už stačí jen cukr
Právě frčí pop-up restaurace: Kulinářské speciality ochutnáte v galerii, na hřišti i u sousedů na zahradě. Co pro to udělat?
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Linecké ovocné košíčky podle cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: Díky těmto radám se krém nesrazí a korpus bude krásně křehký
Retro dort Florida: Nadýchaný piškot s pudinkovo-máslovým krémem a šlehačkou frčí dodnes a takhle snadno se připravuje
Jak správně připravit omáčku arrabbiata? Kromě kvalitních rajčat, bylinek a česneku do ní patří ještě jedna důležitá ingredience
Slovenská polenta aneb Kukuričanka: Výborná je jak sladká s cukrem a skořicí, tak slaná s bryndzou a osmaženou slaninou
Japonský cheesecake: Je jednodušší než slavný americký bratříček, nadýchaný jako suflé se rozplývá na jazyku a božsky chutná
Frncábníky na sádle: Neobvyklé bramboráky z Podkrkonoší v chuti fantasticky oživí lístky čerstvých kopřiv
Italská babička nadchla internet: Za tenhle recept na krémové špagety carbonara získala 2 miliony lajků!