KVÍZ: Znáte triky, jak upéct kuře dozlatova a bez chyby? Zjistěte, jak se orientujete v pravidlech pečení i drobných detailech
Co dodá panence skvělou chuť? Naplňte ji výbornou nivou a jemně kyselými sušenými rajčaty. Výsledek bude perfektní
Božské buchtičky s krémem podle Těhotnýho kuchaře: Dokonalý krém voní vanilkou a rumem a zjemněný je smetanou
Kvíz KVÍZ: Umíte správně skladovat jablka? Otestujte své znalosti a naučte se, jak uchovat ovoce dlouhé měsíce
Jak správně sklízet a sušit vlašské ořechy při deštivém počasí? Stačí dodržet jednoduchý postup a ořechy vydrží do příští sklizně
Oblíbená jídla Andreje Babiše: Miluje smažák s tatarkou a neodepře si ani své nejoblíbenější jídlo z mládí
Sedm nejlepších jídel s pivem: Špekáčky na pivu, pivovarský tokáň nebo pivní rarášci chutnají skvěle a zasytí
Vynikající rychlokvašené zelí máte hotové během dvou dnů: Skvěle chutná, křupe a přitom na něj nemusíte čekat
Kvíz KVÍZ: Otestujte si, jak se vyznáte se v přípravě bramboráků. Víte, kdy osolit těsto a na čem smažit?
37 foto Na čem si pochutnávali ve volebních štábech: Babiš zapomněl na koblihy, SPOLU vsadilo na luxus, Piráti na jednoduchost
26 foto Vyrazili jsme do restaurace Asie z Ano, šéfe!: Česká čína stále frčí, zde už přes padesát let. Není divu, umí ji tu skvěle a za fajn cenu
11 foto Jak upéct perfektní bůček: Křupavé kůžičky i šťavnatého masa docílíte, když se budete držet několika důležitých rad
Sedm nejlepších receptů z jedné pánve: Vsaďte na kuře s těstovinami, jednoduché lečo nebo voňavý špenát s vejcem
16 foto Dominika Gottová prozradila, na čem si pochutnával její otec: Tohle pálivé thajské kuře podle tajného receptu miloval
Video Babiččina spíž: Naložte si domácí zelí, v zimě jako když ho najdete. Způsob je snadný a zvládne ho i úplný začátečník
Kvíz KVÍZ: Jak moc víte o nakládaném zelí? Ověřte si, jak dobře znáte tuto populární specialitu české kuchyně
Jak připravit nejlepší strouhanku na řízek: Když nemáte čas, pomůže trik s troubou, pak bude strouhanka dokonalá
Jak na vynikající pomazánku se šunkovým salámem: Během pár chvil vykouzlíte pokrm, který uspěje na každé oslavě
Bramboráky z trouby podle Anety Vignerové: Modelka do těsta přidává slaninu a jednu důležitou ingredienci
Kvíz KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa