Pečeme s Ivou: Nadýchaná letní bublanina je plná svěžího čerstvého ovoce. Pokaždé trochu jiná, jinak barevná, ale vždy výborná! Iva Trhoňová
Jak sázet pórek? Semínka je dobré předem namočit a slabší rostlinky odstraňovat. Na záhonku déle vydrží jeho zimní odrůda
Recept, který ohromil internet: Na výborné lehké koblížky postačí mouka, jogurt, máslo a horkovzdušná fritéza
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení 1. 6. 2023 Jana Šulcová
Domácí pěstování: Vyvýšený záhon se dá vybudovat i na balkonu či terase. Těchto 5 vrstev v něm podpoří bohatou úrodu 31. 5. 2023 Jana Šulcová
Chytré kuchyňské spotřebiče nemusí stát balík. Šikovnou lednici pořídíme už od osmi tisíc a za troubu dáme jen o tisícovku víc 25. 5. 2023 Jana Šulcová
Domácí pěstování: Rychlení zeleniny a bylinek není žádná věda. Dobrou sklizeň zajistí pařeniště i obyčejné PET lahve 25. 5. 2023 Jana Šulcová
Saláty záhon neopustí od jara do podzimu. Když se správně vybere odrůda, přežijí mráz i letní vedro 24. 5. 2023 Jana Šulcová
Vypěstování křupavého salátu v truhlíku je jednoduché: Návod krok za krokem od semínka až po úrodu 23. 5. 2023 Jana Šulcová
Jak a kde správně skladovat chléb? Na ledničku musíme zapomenout, dobře se ale osvědčily len i speciální sáčky 22. 5. 2023 Jana Šulcová
Len je nejlepší materiál na utěrky: Kuchyňský "superman" pohlcuje vlhkost, je odolný vůči plísním a nedrží se v něm prach 21. 5. 2023 Jana Šulcová
Retro okénko: Jemné kuřecí rizoto se žampiony bývalo hitem socialistických jídelen. S hráškem a sýrem skvěle funguje dodnes 18. 5. 2023 Jana Šulcová
Jednoduchý návod, jak prodloužit potravinám v ledničce život: Zásadou je nepřeplňovat police a dodržovat správné zóny 16. 5. 2023 Jana Šulcová
Jak doma uchovat čerstvé bylinky, aby vydržely dlouho svěží? Profíci mají jednoduchý, ale účinný trik s utěrkou 13. 5. 2023 Jana Šulcová
Mátu nemusíme hledat jenom v Mojitu, připravíme z ní skvělé voňavé pesto i svěží salát se sýrem feta 13. 5. 2023 Jana Šulcová
Když nemáte prášek do pečiva: Na výrobu domácího kypřidla stačí jenom tři suroviny a výsledek je zaručený 9. 5. 2023 Jana Šulcová
Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem 25. 4. 2023 Jana Šulcová