Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní: Křehké těsto, božská náplň a snadná příprava vás dostanou
KVÍZ: Znáte svatomartinské tradice týkající se jídla? Otestujte se, zda víte, proč mají rohlíčky svůj tvar nebo kdy otevřít víno
Trik obchodníků? Levnější máslo se vám ve skutečnosti může o dost prodražit: Víme, na co si dát velký pozor
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny: Uvnitř jemné, zvenku křupavé, takové, že je budete chtít znova a znova
Plesnivé brambory aneb Zapečená delikatesa s nivou a smetanou chutná fantasticky, navzdory svému názvu
Rychlé hrnkové palačinky nejen pro začátečníky: Můžeme je plnit marmeládou i sýrem a přípravu zvládne každý
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Výborné sýrové bramboráčky pro začátečníky: Křupavé placičky zvládne připravit do 30 minut podle snadného postupu každý
Tortilla na 3 způsoby a do 30 minut: Výtečná je s kuřetem, jako wrap "co dům dal" nebo i se šunkou a sýrem
Závan Itálie v kuchyni: Jak na dokonalou domácí pizzu? Těsto musíme připravit ze správné mouky, jinak to není ono
5 nejlepších bezmasých placiček: Brokolicové, houbové nebo zelné si určitě zamiluje celá rodina. Příprava je navíc velmi snadná
Snadný bramborový guláš? Dejte si ho ve (skoro) bezmasé variantě, s hříbky nebo jen s trochou dobré anglické slaniny
Zpestření všedního vaření: Tyhle 3 varianty bramborových muffinů musíte vyzkoušet, příprava je snadná, chuť božská
Jak na falešný boršč bez masa? Chuť vylepší osmažení zeleniny i správné koření, pak je výsledek dokonalý
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka