Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Hodnocení 42× Jak vyčistit rychlovarnou konvici: Ideálním pomocníkem je citron i jedlá soda 3. 11. 2021
Hodnocení 469× Jak upéct kuře. Správně má být šťavnaté a kůžička musí křupat. Poradíme, jak toho docílit 3. 11. 2021
Video Hodnocení 97× Jak vytvarovat masovou roládu. Stačí správně použít potravinářskou fresh fólii 3. 11. 2021
Hodnocení 268× Jak vyrobit panko strouhanku. Stačí dva dny starý bílý chléb a struhadlo 3. 11. 2021
Hodnocení 63× Jak skladovat a zpracovat třešně. Jsou z nich skvělé mošty, džemy i destiláty 3. 11. 2021
Video Hodnocení 112× Jak připravit staročeskou rýži, abychom si pochutnali. Je výbornou přílohou k masům na přírodní způsob 3. 11. 2021
Hodnocení 56× Jak skladovat a zpracovat maliny? Pochutnáte si na nich i v zimě. V mrazničce vydrží až 8 měsíců 3. 11. 2021
Hodnocení 152× Jak zpracovat a skladovat ostružiny. Vyzkoušejte to podle našich tipů 3. 11. 2021
Hodnocení 79× Jak sterilovat ve sladkokyselém nebo slaném nálevu. Některé způsoby jsou jednoduché 3. 11. 2021
Hodnocení 20× Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat 3. 11. 2021