Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Fantastické Koka sušenky z různých nemouk, otrub a podobně Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marcela Kr. 45 min
Bramborové šulánky s mákem: Na vydatné sladké jídlo bohatě sypané mákem a přelité rozpuštěným máslem stačí jen tři suroviny
Perfektní knedlíky z tvarohového těsta: Na sladké ovoce v tenkém těstě vemte tvaroh jen z kostky a nesypejte mouku „od oka“
Černé palačinky s pomerančovou marmeládou a omáčkou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 45 min
Sušenky s čokoládou (dělená strava podle LK - kytičky + ovoce) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 50 min
Jak zahustit rajský protlak. Základem jsou správně vybraná rajčata a trpělivost při vaření, výtečnou chuť zajistí bazalka
Jak péct bublaninu s drobenkou? Aby byla vláčná a jemná uvnitř, křupavá a zlatavá na povrchu, potřebuje správnou teplotu trouby
15 foto Roman z Peče celá země nečekal, že ještě v soutěži bude: Jen jsem nechtěl vypadnout v prvním kole, říká