Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

sprosté výrazy v receptech

Veronika.Hrozna: já mít jahod hodně, tak bych je zavařila.
Nějaké jahodové přelivy jsou zde:
http://www.mytaste.cz/click/index/23934824/
http://www.mytaste.cz/click/index/16244713/

Je tady něke recept na jahodový toping? Nemohu ho najít !Pomóc!
Potřebuju nějak spotřebovat jahody.

Já také souhlasím. Mnohem lépe působí, když recept je publikován až po opravách.

Já souhlasím také, protože by se tím zamezilo spoustě oprávněných komentářů k těmto vulgarismům, které po opravě moderátory sice zmizí, ale může se stát, že pak ten, kdo opravuje, zapomene vymazat onen kritizující komentář, a tím se často na to nabalí další už zbytečné komentáře typu " já tam žádné sprosťárny nevidím, furt si něco vymýšlíte atd ". Takže bych taky byla pro zviditelnění receptu až po aktualizaci.
A ještě jedna věc: pokud je opravdu některý recept doslova zahlcen hrubkama (abych se vyjádřila slušně), může se i stát že opravující moder. prostě něco přehlédne, pak je výhoda, že se můžeme vzájemně poprosit - "podívej se na to svýma očima, apod." Protože někdy ze stylizace, hrubek, výrazů a následné snahy po dokonalé opravě fakt oči rozbolej.

Také, přidávám se.:yes:

1974andrea: Andrejka súhlasím.;-)

Já si pořád myslím, že recept by měl být zviditelněný až po zkontrolování a opravení. Jako je to na jiných webech.

mira.sam: Každý recpt je viditeľný hneď po napísaní autorom. Chyby a vulgarizmy zmiznú po skontrolovaní a oprave niektorou moderátorkou.;-)

Dobrý večer,
jak je možné,že se uveřejní recept, ikdyž asi jen na chvíli, obsahující nespočet vulgarismů?

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 4 hodinami

„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25

„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli