Co dnes uvařit?
www.profikoreni.cz/pasty-a-tekute-koreni
Já knedlíky dělám odjakživa jen z hrubé mouky. Je zajímavé, že když jsme měli tu starou pekárnu, vařily se 16 min. ted co je nová pekárna, vaří se 20 min. Přitom plátky nejsou větší 😀
Druhá fotka je porce zetě, knedlíky z hrubé mouky a kuřecí stehno. Ten musí mít maso s kostí 😀.
I na kouknutí je znát, že jsou to jiné knedlíky. Zítra budou s vajíčkem 😀.
Dneska k večeři nám sousedka přinesla utopence
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 9 minutami
„PAMĚŤ“ DavidF, 16. 10. 2025 15:05
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: a jestlipak víš, proč si ho řezník dával? No…“ tara23, před 13 minutami
„tara23: když jsme dělali zabiječku, rypáček si dával řezník…“ Jajajajaapaja, před 39 minutami
„hazel: Jak jsem si takovou chválu zasloužila, to ten špajz…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Kosmatice (květ černého bezu) v ředkvičkovém kabátku
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,7 (8×)