Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 531 kJ / 1 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,64 g |
Tuky | 67,34 g |
Vláknina | 1,98 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 205,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQm3
Moje poznámka
Fofr buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQm3
Nejnovější recepty
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné kůže
Lahvacek před 13 minutami
Medovník originál
AndreaMachacova před 8 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 12 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 14 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 15 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 15 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 16 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 18 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 19 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 19 hodinami
Tématické fráze:
buchta s rybízem,
fofrbuchta,
buchty s rybízem,
buchta hrk krk,
buchta narychlo,
buchta s rybízem recept,
rzchla buchta,
rychlá buchta s ostružinama,
rychla fofr buchta,
fofr,
fofr,
buchta na plech s rybízem,
rychla buchta s rybizem,
fofr moučník,
hrk krk buchta,
fofer buchta,
moucnik s rybizem,
fofr buvhta,
osvědčená buchta,
forf buchta
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
olej,
voda,
prášek do pečiva
Komentáře (19)
tahle buchta je vážně osvědčená.kolikrát se s něčím peču a tejden to mám na stole ale fofr buchta vážně zmizí hned