Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fofr buchta

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

14. 8. 2009 09:57

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 531 kJ / 1 561 kcal
Bílkoviny32,64 g
Tuky67,34 g
Vláknina1,98 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 360 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy205,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další z jednoduchých receptů. Tento mám od své babičky a byl to můj první moučník a když sem ho v létě upekla třeba s rybízem, měl veliký úspěch!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hedvika04

25. 3. 2022 09:14

Já polila ještě čokoládou ????.

jasikor

2. 3. 2015 22:00

Upečeno:yes::yes: Opravdu fofr buchta :-) Bude zítra ke kafíčku :-p

eevza

26. 1. 2013 11:45

Jsem rada ze fofrak chutna:-D s tim plechem, je pravda, ze je mensi ale presne kolik to bohuzel nevim, ale je moznost si pomery upravit na svuj plech na 1 vejce od kazdeho 2lzice ;-):yes:

Lenka

10. 7. 2012 18:00

Na jak velký plech či pekáček tuto buchtu dáváte? Já ji upekla na klasickém plechu a mám ji hooodně tenkou.

Evík

17. 6. 2012 13:46

Včera jsem pekla, ráno dojdu do kuchyně..a zbyl jen jeden pás na plechu:-D Úžasná buchta, všem doma moc chutnala:-8 Děkuji za tip:yes::-K

eevza

12. 2. 2011 07:51

:yes::-K

ivulinka ivulinka

30. 6. 2010 20:09

Evži, děkuji pochvalu:-K:-).

eevza

30. 6. 2010 17:41

ivulinka mimochodem ty fotečky sou vážně skvělí:yes::yes::yes:

eevza

30. 6. 2010 17:40

ivulinka:za fotečky sem jedině ráda;-) a hlavně mě těší že chutnala:-p:yes:

gabik

21. 6. 2010 08:28

Noóó... :-O ... :-K skvóst.Ivulinko:yes:

ivulinka ivulinka

20. 6. 2010 15:16

Evži:-), tak jsem dneska narychlo upekla tvůj Fofr koláč, protože se nám ozvala návštěva. Použila jsem třešně a soused, který mi už snědl dva kousky tvrdil, že takové koláče, které nedusí v krku má nejradši. Zaslouženě ti posílám bodíka a když dovolíš tak i fotečky. Děkuji:-K.

eevza

7. 6. 2010 14:08

salvinka-děkuju zo bodík:-)
tahle buchta je vážně osvědčená.kolikrát se s něčím peču a tejden to mám na stole ale fofr buchta vážně zmizí hned:yes:

savlinka savlinka

4. 6. 2010 20:55

no dík za tip:yes::yes::yes:určitě u nás bude někdy nastole dííík:yes::yes::yes:

eevza

15. 8. 2009 14:33

bibinka"jj je to vážně skvělá a rychlá buchta sem ráda že ste si jí upekli;-)a děkuji za bodík;-)

eevza

15. 8. 2009 14:31

jana:za fotečky sem jedině ráda na recept s fotkou se někdo spís podíva a dekuji za bodík;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta s rybízem fofrbuchta buchty s rybízem buchta hrk krk buchta narychlo buchta s rybízem recept rzchla buchta rychlá buchta s ostružinama rychla fofr buchta fofr fofr buchta na plech s rybízem rychla buchta s rybizem fofr moučník hrk krk buchta fofer buchta moucnik s rybizem fofr buvhta osvědčená buchta forf buchta

Suroviny: vejce, cukr, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva

TopRecepty.cz

Fofr buchta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQm3