Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 618 kJ / 1 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,75 g |
| Tuky | 40,27 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 304 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 246,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku smícháme se všemi přísadami, necháme 20 minut odpočinout.
Krok 2: Smažíme palačinky na kapce oleje.
Krok 3: Mažeme různými druhy marmelád a srolujeme.
Krok 4: Krájíme na 2-3 cm kolečka, která napichujeme na špejle.
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palačinkový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynkR
Moje poznámka
Palačinkový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynkR
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 18 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 19 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 3 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 3 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 5 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 6 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 8 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 9 hodinami
Tématické fráze:
palacinkove spizy s ovocem,
servírování štrůdlu fotogalerie,
klokani spiz,
servírování špízů,
palačinkový špíz slaný
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
voda minerální,
vejce,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr,
sůl,
olej,
jahodová marmeláda,
povidla švestková,
nutella,
špejle
Komentáře (14)
Prosím máš v receptu 250 g mouky na 250 ml tekutin, je to správně?
Vím, že tam máš ještě dvě vejce, ale těch tekutin mi připadá málo