Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé banánové cookies - jen 4 ingredience!

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Mary Cakes Mary Cakes

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: cca 15

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 402 kJ /
1 769 kcal
Bílkoviny30,26 g
Tuky14,41 g
Vláknina29,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy365,89 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše smícháme dohromady, vyskládáme pomocí dvou lžiček na plech a pečeme při 170 stupních.

Zveřejněno 13. 8. 2015

Poznámka autorky Mary Cakes

Sladké, měkoučké cookies plné oříšků a to celé bez tuku a umělého cukru? Jde to! Tyhle výborné sušenky jsou bez mouky i vajec, takže si na tom může každý pochutnat, a to v téměř neomezeném množství!

Recept je převzatý a upravený z cooking blogu Skinnytaste.com

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nP14

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nP14

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Celkem dobre přiště přidám brusinky nebo rozinky a medu jsem dávala 3 lžice a sladké azaz

neo.eva: Pracujúci, nepracujúci, na fotky sa vzťahuje autorské právo, nesmů sa kopírovať. Majiteľom stránok narobíš veľké problémy. A to my nechceme, preto na týchto stránkach o to dbáme a vkladáme vždy len vlastné fotky. Kopírované sa mažú, aj tu sa fotka, ktorá bola skopírovaná, zmazala.

:-D Ať si kdo chce říká...., ale máš to dobrý, a nic si z fotky nedělej, já taky kopíruji, protože nestíhám fotit, jsem pracující člověk...:-*

Bylo mi líto ničit med tepelnou úpravou, tak jsem dala pouze lžíci třtinového cukru a pro hezčí vzhled balíček brusinek. Sladké tak akorát a překvapivě velmi chutné a vláčné díky banánům. Putuje bodík, určitě ještě udělám.:yes:

Vynikajúce. :yes::yes::yes: Rýchle urobené a chuťovo super. len som dala menej medu, len 4 lyžice, pretože sa mi zadalo, že to bude príliš sladké. Dobre som urobila, nabudúce dám ešte o 1 lyžicu medu menej, teda 3, úplne to stačí. Som rada, že môžem dať prvý bod. ;-)

Danca: OK:yes:

Mary Cakes: recept může zůstat bez fotografie, ale nesmí se kopírovat cizí obrázky;-)

Danca: Omlouvám se, ale nevěděla jsem, že musí být pořízeno vlastní foto :-(

Obrázek není tvůj, že?? Našla jsem ho zde :http://allrecipes.com/recipe/healthy-banana-cookie..., proto tady mažu a přidej vlastní foto, ano?;-)

Tématické fráze:
bananove cokies, cookies s banánem, banánové rychle recepty, banánový cocies, banánové cocies, cokies bananove, veganské bananove susenky, banánovo čokoládové cookies, bananove cockies, vegan banánové sušenky, banánove coocies, cokis s banamem, banánový chlebíček ze tři ze tří ingrediencí, susenky cucies, banánové sušenky recept, bananove cukies recept, cookies sušenky s banánem, cookies ze dvou ingrediencí, bananove cokis, dia banánové sušenky

Suroviny:
banán, med, ořechy vlašské, vločky ovesné

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu