Suroviny
Porce: záleží na surovinách
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 953 kJ / 1 662 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,75 g |
| Tuky | 74,30 g |
| Vláknina | 24,10 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 370 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 172,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ovoce řádně opláchneme. Očistíme, popřípadě vypeckujeme (švestky, třešně, meruňky, broskve...). Polovinu ovoce rozkrájíme na skrojky.
Krok 2: Rozmixujeme společně tvaroh, med, citronovou kůru a zbytek nakrájeného ovoce. Perník a sušenky rozdrtíme.
Krok 3: Do pohárků dáváme střídavě vrstvu nakrájeného ovoce, ovoce s tvarohovým krémem a rozdrcené směsi.
Krok 4: Podáváme ihned.
Zveřejněno 26. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krém s ovocem pro potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0jnv
Moje poznámka
Krém s ovocem pro potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0jnv
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 22 minutami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 19 minutami
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
Tématické fráze:
krém s ovocem,
rychlý krém s ovocem,
krem z rozmixovanych merunek
Suroviny:
ovoce,
tvaroh plnotučný,
med,
kůra citronová,
perník,
sušenky
Komentáře (5)