Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprovka s vařeným bramborem a pestem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 3. 2018 19:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie400 kJ / 96 kcal
Bílkoviny5,98 g
Tuky1,42 g
Vláknina4,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další mé recepty najdete na https://barborakitchen.wordpress.com/category/rece... .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

magdalenka

25. 3. 2018 14:38

cathleen: tým pádom jej môže byť všetko tu šumafuk?

casino

25. 3. 2018 12:38

No, promiňte, ale mně celý rcp přijde poplatný bodu 9 z postupu přípravy, že :-D

cathleen

25. 3. 2018 09:51

magdalenka: autorka jen svolila k uveřejňování receptů, proto neodpovídá. U sebe na blogu to má stejně - petržel v surovinách, celer v postupu (byla jsem se podívat).

magdalenka

25. 3. 2018 09:29

Bazalka aj kôpor sú veľmi aromatické, ich kombináciu si neviem dobre predstaviť. Ja by som s tým mala problém. Každý však máme iné chute.
Autorka sa ku komentárom pod svojimi receptami akosi nevyjadruje, tak čo už...

maris

25. 3. 2018 09:11

V surovinách máš větší petržel, v postupu celer. Co tam má být ? Kdy tam přjde to lahůdkové droždí ?
Koprovku mám ráda, ale asi bych nekombinovala kopr s bazalkovým pestem, ale to je už věcí chuti;-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: koprová omáčka rece lahůdková koprovka

Suroviny: kopr čerstvý, smetana rostlinná, cibule, petržel, pepř, ocet, droždí lahůdkové

TopRecepty.cz

Koprovka s vařeným bramborem a pestem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jm04